Kropsbehandlinger

Velvære og forkælelse!

Afstressende og beroligende massager giver overskud, mentalt velvære og ikke mindst.., en silkeblød velplejet hud.

Behandlingerne finder sted i vores hyggelige lokaler på 1. sal. 
 

Kropsbehandlinger

Relax Body Massage
Beroligende og afslappende krops- og ansigtsmassage i velduftende, olier der efterlader din krop silkeblød og glat. Behandlingerne blødgør og plejer huden, lindrer ømme muskler og giver mentalt velvære.

60 min. / 600,- Book online

Heavenly Head To Toe
Himmelsk behandling og massage af ansigt og krop. Afslappende ultimativ pleje der efterlader din hud silkeblød og glat. Opfriskende kropspeeling, beroligende fod-, krops- og ansigtsmassage, afrensning af ansigt, peeling, maske efter hudtyppe, hovedbundssmassage, læbebalsam, serum, øjen- og dagcreme.

120min. / 1.200,- Book online

Chakra Hotstone Massage
Oplev denne vidunderlige og afstressende kropsbehandling
Fuld bodymassage med varme lavasten, som bliver påført kroppens chakrapunkter og derved frigiver energi og resultere i sindsro og wellness. 

75 min. / 700,- Book online

Rygbehandling
En afslappende og dybderensende rygbehandling.
Afrensning
peeling
damp
fjernelse af urenheder
dybderensende maske
plejende creme.

45min / 350,- Book online
 

Rudolph Care ACAI Organic MAMA care
En sanselig og nærværende 90 minutters gravid- og efterfødselsbehandling, hvor kroppen og sindet stimuleres. Behandlingen er skræddersyet til gravide og udviklet i tæt samarbejde med en jordemoder og fysioterapeut for at afdække og imødekomme de særlige behov kroppen har under en graviditet. Vi arbejder med lymfedrænage, reflexologi og skønne massageteknikker, som afspænder og afstresser kroppen. Blide og milde strygninger sætter gang i kærlighedshormonet, Oxytocin, som styrker båndet mellem mor og barn og øger evnen til at kunne give omsorg og nærvær. Vores certificerede økologiske og naturlige olier og cremer - helt fri for skadelig kemi – vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, blødhed og fasthed. Sanserne forkæles med milde duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst.

90min / 995,- Book online

 

SprayTan
Få en lækker sommer glød på 15 min. Vi bruger udelukkende økologiske produkter til vores SprayTan.

15 min. / 200,- Book online
 


[nyhedsarkiv]
Maria F Houmeden 3 8900 Randers maria@mariaf.dk 86 42 03 57